Prijzen

Alle behandelingen zijn gericht op maatwerk, hierbij kan ik nooit van te voren inschatten hoelang een sessie precies in beslag neemt. Bij trauma of verlies verwerking is het streven binnen 1.5 tot 2 uur een sessie af te ronden. Dient het om langer door te gaan dan probeer ik deze extra tijd te nemen. Om tot een zorgvuldige afronding te komen is het van belang om niet onder tijdsdruk te staan. Zorg dat je voldoende tijd in de agenda hebt. Een massage rond ik binnen 1 tot 1.5 uur af. Ook hierbij is het prettig niet direct een vervolg afspraak in de planning te hebben.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief (21%) BTW, mijn diensten worden niet vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. Ik stel geen diagnose en schrijf geen verslag van de behandeling. De mind-map of ontstane inzichten zegt mij voldoende. The Body Keeps the Score!

Wanneer een massage onderdeel is van coaching of trauma verwerking, wordt er gerekend met het tarief van coaching / trauma verwerking.

Gun jezelf rust na een behandeling en drink nadien voldoende water (1 tot 1.5 liter over de gehele dag). Wees matig met alcoholhoudende dranken.

Kinderen (0-16 jaar is kind) zijn welkom, het heeft niet mijn specialisme maar ik wil altijd meedenken. De metamorfose massage is bij jonge kinderen aan te bevelen doordat zij hierbij niet hoeven te praten. Ook mind-mapping – tekenen is een effectief middel bij kinderen. Voor jongeren geldt een gereduceerd tarief van € 55,00 per uur – bij maatwerk stemmen wij het tarief onderling af.

De intake doorlopen we samen, tijdens onze kennismaking maak ik gebruik van een mind-map (en of intake-formulier), deze map gebruiken wij als onderleggen voor de behandeling(en). Voor de intake – kennismaking breng ik € 70,- in rekening.

Wil je iemand ontspanning of inzicht geven, Kaat heeft ook cadeaubonnen om bijvoorbeeld een massage cadeau te geven maar ook om een bon te ontvangen (win-win).

Ontspanning of metamorfose massage
  • 60 minuten € 70,-
  • 90 minuten € 90,-
  • stempels     € 15,- naast de kosten van de massage
  • cadeaubon € 70,- behandeling van 60 minuten
  • Nieuw! 90 minuten Lomi Lomi massage € 125,-

Voor trauma verwerking of mind-mapping ga ik uit van een behandeltijd van 90 tot 120 minuten. Het komt voor dat een thema meer tijd vraag, hier neem ik graag in afstemming de tijd voor.

Trauma – verlies verwerking of mind mapping
  • 60 minuten   € 85-
  • 90 minuten   € 125,-
  • reiskosten 0,35 cent per kilometer – ANWB routeplanner wanneer ik op een alternatieve locatie kom.

Bij vragen of onduidelijkheden neem dan contact met mij op. Ook voor het afstemmen van een maatwerktraject met meerdere sessies.