Helen.

Helen

Metamorfose massage

Metamorfose massage bestaat uit een zachte aanraking (massage) van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De zogeheten levenslijn. Bij deze behandeling beginnen we met een voeten bad, de aroma van de doTERRA olie geeft een weldadige geur, wat bijdraagt aan ontspanning en rust. Deze massage neemt 60 tot 90 minuten in beslag, je hoeft je bij deze massage niet te ontdoen van kleding, los van sokken en schoeisel. Het plezierige is dat je bij deze massage (en eveneens trauma verwerking) niet hoeft te praten. Veelal weten we zelf niet te benoemen waar wel bewust mee zitten, veelal herkennen we spanning, onrust, stress, een gejaagd gevoel of slapeloosheid.  

Robert St. John (1914-1996) die de metamorfose massage ontwikkelde, ontdekte dat op de reflexzone de herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenataal therapie. In deze prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je ervan weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn. Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordingsproces op gang waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden en te voelen van binnenuit.

Intuïtieve (stoel)massage 

Holistische massage – gebruik ik veelal wanneer er een heftige trauma verwerking heeft plaats gevonden en nadien weer te kunnen landen in het nu.  

Masseren doe je niet alleen met je handen, je hele wezen is erbij betrokken. Zonder betrokkenheid is het aanraken als luisteren zonder horen, als kijken zonder zien. Een goede massage valt of staat bij de mate waarin jij je betrokken voelt bij de persoon die je masseert.

Een stoelmassage is een korte massage, maar zeker niet minder intens. Bij een stoelmassage is goed te gebruiken wanneer iemand niet makkelijk om zijn buik kan liggen. De massage is gericht op het hoofd, de nek en de rug.

Holistische energetische massage

Holos betekent ‘geheel’. Vanuit de holistische visie zijn zowel lichaam, emoties en het denken met elkaar verbonden. Emoties die nog niet zijn verwerkt worden door het lichaam opgeslagen en het lichaam raakt hiermee belast in de vorm van spanningen en blokkades die klachten veroorzaken. Bij integrale holistische massage kijken we daarom niet alleen naar de klachten, maar naar de mens als geheel.

Een holistische massage is helpend om diepere lagen en thema’s in het lichaam te onderzoeken en inzicht te krijgen in de oorzaak en achtergrond van spanningen en klachten. Door contactvolle aanraking word je je bewust van spanningen die door het lichaam zijn opgeslagen.

Door op zoek te gaan naar deze spanningen en ze uit te werken kom je bij emoties (als: boosheid, angst, verdriet, onzekerheid, druk) die je vasthoudt in je lijf. Door de bewustwording van deze emoties, ze opnieuw te voelen en te uiten, kun je ze verwerken en uiteindelijk loslaten.

De energetische massage van 60 tot 90 minuten is gericht op een diepere ontspanning, betere ademhaling en het reguleren van het zenuwstelsel. Door beter contact met jezelf kunnen blokkades en spierspanning worden losgelaten. Ontspanning geeft innerlijke rust, harmonie en balans in denken en voelen.

We luisteren te weinig naar de signalen van ons lijf. We gaan vaak door zonder dat we ons bewust zijn wat we daad werkelijk zelf willen en nodig hebben om ontspannen in het leven te staan. Pas bij serieuze klachten trekken we aan de bel, ik gun je mee time, rust en balans.

doTERRA – aromatherapie

Ik werk in de praktijk met de essentiële olie van doTERRA – de kracht van de natuur is enorm en van planten is al eeuwenlang bekend dat zij geneeskrachtig werken. De natuurlijk voorkomende, sterk aromatische onderdelen, bevinden zich in zaden, schors, wortels, bloemen en andere onderdelen van de plant. Naast dat planten lekker ruiken worden ze ook al decennia lang gebruikt bij bereiding van maaltijden, schoonheidsbehandelingen en binnen de gezondheidszorg. Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Het gebruiken en toepassen van essentiële olie heet aromatherapie. Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en de eigenschappen.

De olie is zeer geconcentreerd wat ze zeer krachtig maken. Met hun unieke chemische samenstelling biedt elke essentiële olie een veelheid aan emotionele voordelen. Sommige oliën hebben kalmerende, harmoniserende en aardende eigenschappen, terwijl andere bekend staan als energie gevend, opbeurend, verwarmend of vernieuwend. Wij mensen hebben gedurende de dag verschillende emotionele en fysieke ervaringen en essentiële olie kunnen helpen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden. Ook reukzin kan krachtige fysiologische en emotionele reacties opwekken, welke ondersteunen kunnen zijn tijdens een behandeling / verwerking.

bron, DoTERRA.com

 

Jones

Rated 4 out of 5
oktober 24, 2021

My name’s Eric and I just found your site lemnis-kaat.nl.
It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective.
Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://talkwithcustomer.com for a live demo now.
Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.
And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.
CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.
The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!
Eric
PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them.
Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to try Talk With Web Visitor now.
If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithcustomer.com/unsubscribe.aspx?d=lemnis-kaat.nl

Eric Jones

Hewlett

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2021

CBD GUMMIES ARE HERE! Reduce Pain & Anxiety – 100% Legal. Special discount for website owners: https://bit.ly/cbdgummiesdiscountoffer

Micaela Hewlett

Holdsworth

Rated 3 out of 5
oktober 20, 2021

Backlinks help improve your site’s SEO and therefore get you more free traffic. Here’s how you can get high quality backlinks for free: https://ai6.net/GhUF0f

Sommer Holdsworth

Liefdevol

Rated 5 out of 5
februari 18, 2021

Heel erg fijn, ze helpt je goed inzicht krijgen in je situatie, hoe je hier het beste mee om kan gaan en staat tijdens deze weg altijd voor je klaar. Het gevoel dat er iemand met je mee kijkt en denkt en er altijd voor je is heeft mij een stuk sterker gemaakt om moeilijke momenten door te komen, of beter gezegd; volgens Karolien, hoef je er niet altijd doorheen, maar kan je er soms ook boven over of onderdoor.
Dit heeft mij veel ademruimte gegeven.

A

Iedereen aan te raden.

Rated 5 out of 5
februari 18, 2021

Erg laagdrempelig en naar mijn idee voor iedereen.
Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar Karolien heeft ons met zo ontzettend veel liefde en aandacht geholpen in een tijd waarvan we niet wisten waar we moesten zoeken en wat voor hulp we nodig hadden.
Karolien hielp alles op een rijtje te zetten en een overzichtelijk verhaal te maken, wat veel lucht gaf. Ook de emdr behandeling was intens, maar echt bijzonder, achteraf voel je veel ontlading en voel je je letterlijk lichter.
Het is geen probleem als je zelf de woorden niet weet of op kunt brengen, want het lijkt bijna vanzelf omhoog te komen wat dwars zit, zo heb ik het ervaren.
Ze denkt heel fijn mee en is zeer breed inzetbaar.
Ook de massage was fijn en net als alles vol oprechte aandacht en liefde gegeven.

Manouk