Helen.

Helen

Metamorfose massage

Metamorfose massage bestaat uit een zachte aanraking (massage) van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. De zogeheten levenslijn. Bij deze behandeling beginnen we met een voeten bad, de aroma van de doTERRA olie geeft een weldadige geur, wat bijdraagt aan ontspanning en rust. Deze massage neemt 60 tot 90 minuten in beslag, je hoeft je bij deze massage niet te ontdoen van kleding, los van sokken en schoeisel. Het plezierige is dat je bij deze massage (en eveneens trauma verwerking) niet hoeft te praten. Veelal weten we zelf niet te benoemen waar wel bewust mee zitten, veelal herkennen we spanning, onrust, stress, een gejaagd gevoel of slapeloosheid.  

Robert St. John (1914-1996) die de metamorfose massage ontwikkelde, ontdekte dat op de reflexzone de herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenataal therapie. In deze prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je ervan weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn. Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordingsproces op gang waarin blokkades losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen. In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden en te voelen van binnenuit.

Intuïtieve (stoel)massage 

Holistische massage – gebruik ik veelal wanneer er een heftige trauma verwerking heeft plaats gevonden en nadien weer te kunnen landen in het nu.  

Masseren doe je niet alleen met je handen, je hele wezen is erbij betrokken. Zonder betrokkenheid is het aanraken als luisteren zonder horen, als kijken zonder zien. Een goede massage valt of staat bij de mate waarin jij je betrokken voelt bij de persoon die je masseert.

Een stoelmassage is een korte massage, maar zeker niet minder intens. Bij een stoelmassage is goed te gebruiken wanneer iemand niet makkelijk om zijn buik kan liggen. De massage is gericht op het hoofd, de nek en de rug.

Holistische energetische massage

Holos betekent ‘geheel’. Vanuit de holistische visie zijn zowel lichaam, emoties en het denken met elkaar verbonden. Emoties die nog niet zijn verwerkt worden door het lichaam opgeslagen en het lichaam raakt hiermee belast in de vorm van spanningen en blokkades die klachten veroorzaken. Bij integrale holistische massage kijken we daarom niet alleen naar de klachten, maar naar de mens als geheel.

Een holistische massage is helpend om diepere lagen en thema’s in het lichaam te onderzoeken en inzicht te krijgen in de oorzaak en achtergrond van spanningen en klachten. Door contactvolle aanraking word je je bewust van spanningen die door het lichaam zijn opgeslagen.

Door op zoek te gaan naar deze spanningen en ze uit te werken kom je bij emoties (als: boosheid, angst, verdriet, onzekerheid, druk) die je vasthoudt in je lijf. Door de bewustwording van deze emoties, ze opnieuw te voelen en te uiten, kun je ze verwerken en uiteindelijk loslaten.

De energetische massage van 60 tot 90 minuten is gericht op een diepere ontspanning, betere ademhaling en het reguleren van het zenuwstelsel. Door beter contact met jezelf kunnen blokkades en spierspanning worden losgelaten. Ontspanning geeft innerlijke rust, harmonie en balans in denken en voelen.

We luisteren te weinig naar de signalen van ons lijf. We gaan vaak door zonder dat we ons bewust zijn wat we daad werkelijk zelf willen en nodig hebben om ontspannen in het leven te staan. Pas bij serieuze klachten trekken we aan de bel, ik gun je mee time, rust en balans.

doTERRA – aromatherapie

Ik werk in de praktijk met de essentiële olie van doTERRA – de kracht van de natuur is enorm en van planten is al eeuwenlang bekend dat zij geneeskrachtig werken. De natuurlijk voorkomende, sterk aromatische onderdelen, bevinden zich in zaden, schors, wortels, bloemen en andere onderdelen van de plant. Naast dat planten lekker ruiken worden ze ook al decennia lang gebruikt bij bereiding van maaltijden, schoonheidsbehandelingen en binnen de gezondheidszorg. Ze activeren het afweersysteem, zijn nuttig voor lichaam en geest en hebben een gunstige invloed op de gezondheid. Het gebruiken en toepassen van essentiële olie heet aromatherapie. Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en de eigenschappen.

De olie is zeer geconcentreerd wat ze zeer krachtig maken. Met hun unieke chemische samenstelling biedt elke essentiële olie een veelheid aan emotionele voordelen. Sommige oliën hebben kalmerende, harmoniserende en aardende eigenschappen, terwijl andere bekend staan als energie gevend, opbeurend, verwarmend of vernieuwend. Wij mensen hebben gedurende de dag verschillende emotionele en fysieke ervaringen en essentiële olie kunnen helpen om ons welzijn te beïnvloeden en te behouden. Ook reukzin kan krachtige fysiologische en emotionele reacties opwekken, welke ondersteunen kunnen zijn tijdens een behandeling / verwerking.

bron, DoTERRA.com

 

Partnership

Rated 1 out of 5
september 29, 2022

Good day

I contacted you some days back seeking your cooperation in a matter regarding funds worth $24 Million, I

urge you to get back to me through this email mark1@markdens.com if you’re still interested.

I await your response.

Thanks,

Mark Den

Mark Den

Nesbit

Rated 2 out of 5
september 28, 2022

Hello

If you ever need Negative SEO or a de-rank strategy, you can hire us here

https://www.speed-seo.net/product/negative-seo-service/

Micheline Nesbit

Get more dofollow backlinks for lemnis-kaat.nl

Rated 1 out of 5
september 26, 2022

Hello

We all know the importance that dofollow link have on any website`s ranks.

Having most of your linkbase filled with nofollow ones is of no good for your ranks and SEO metrics.

Buy quality dofollow links from us, that will impact your ranks in a positive way

https://www.digital-x-press.com/product/150-dofollow-backlinks/

Best regards

Mike Turner

support@digital-x-press.com

Mike Turner

Trilly

Rated 5 out of 5
september 25, 2022

Hi,

We’d like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site lemnis-kaat.nl.

Check out some of our existing videos here:

ttps://www.youtube.com/watch?v=bWz-ELfJVEI

https://www.youtube.com/watch?v=Y46aNG-Y3rM

https://www.youtube.com/watch?v=hJCFX1AjHKk

All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian/Canadian accents.

We can also produce voice overs in languages other than English.

They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages.

Our prices are as follows depending on video length:

Up to 1 minute = $259

1-2 minutes = $339

2-3 minutes = $439

*All prices above are in USD and include an engaging, captivating video with full script and voice-over.

If this is something you would like to discuss further, don’t hesitate to reply.

Kind Regards,

Katy

Katy Trilly

Buckland

Rated 2 out of 5
september 25, 2022

Hi there,

Our list contains over 6,500 high authority websites that accept guest posts, saving you hours spent outreaching.

The list includes each site’s SEO metrics and contact details, allowing you to contact them directly instead of paying overpriced agency fees.

For more information, visit: https://bit.ly/3AlKDuo

Kind Regards,

Felicity

Felicity Buckland